Wie schrijft hier?

Bram Blom

Mijn motto is: "Wees niet bang om verkeerd te zijn".

Ik heb de blog om een deel van de kennis die ik heb verworven in de afgelopen 2 jaar te delen. Het werd geïnspireerd door de volgende vragen: Wat zijn de meest gebruikte compressoren voor Webmasters? Waar komen ze vandaan? Wat zijn de belangrijkste problemen en problemen met hen? Hoe weet u of uw webpagina het populairst is? Ik heb een paar eenvoudige gidsen om u te helpen begrijpen waarom deze gemeenschappelijke compressoren zijn goed en wat de problemen en problemen zijn met hen. Ik hoop dat deze blog zal u bewust maken van de problemen met gemeenschappelijke compressoren. In het begin van dit artikel zal ik u vertellen waarom de meeste compressoren slecht zijn. De meest voorkomende problemen die zich voordoen met compressoren worden hieronder vermeld. Ik zal links toevoegen naar de belangrijkste artikelen waar ze de belangrijkste problemen in het belangrijkste artikel noemen. Ik zal u ook vertellen een aantal dingen die mis kunnen gaan met de meeste compressoren.

Toen ik deze blog in 2007 begon had ik een van de grootste en snelste compressoren ter wereld. Maar in 2010 moest ik stoppen. Ik dacht dat het tijd was om iets nieuws te creëren met mijn tijd.

Daarom ben ik begonnen met deze nieuwe blog over compressoren. Het doel is om zoveel mogelijk tutorials en voorbeelden te maken, om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe manier van compressoren schrijven. U vindt al mijn compressoren tutorials en voorbeelden hier. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen of feedback hebt over mijn tutorials en voorbeelden. De beste manier om me te helpen is om zich te abonneren op de blog (mijn e-mail is op de rechterbovenhoek van mijn blog). Op deze manier weet ik waar ik de e-mail moet sturen en welke berichten ik je moet laten zien. Het betekent ook dat ik zal krijgen aangemeld als ik iets nieuws post. Deel ook uw gedachten met mij. En voel je vrij om deze pagina en mijn andere berichten te delen op facebook of twitter. Deze pagina zal me helpen groeien.

Mijn vader zei altijd dat ik mijn eigen software moest maken. Ik begon in Java en toen besloot ik om meer te leren over de Java programmeertaal. En ik leerde dat Java een zeer krachtige programmeertaal is die me in staat stelt om mijn eigen compressoren en hulpprogramma's te maken. Dus besloot ik om een blog te starten om mijn kennis te delen en anderen te helpen, en mijn passie is ook om het compressieproces meer en meer gebruiksvriendelijk en efficiënt te maken. Mijn blog werd voor het eerst gepubliceerd in 2005 en het was een groot succes en het was zelfs opgenomen in een top 500 website van het Nederlandse internet. Ik heb nu twee verschillende versies van deze blog, een voor persoonlijk gebruik en een commerciële versie die door veel mensen in Nederland wordt gebruikt. Ik heb veel artikelen gepubliceerd over de compressoren die ik in de loop der jaren heb gebouwd.