Welke soorten compressoren bestaan er?

Bram Blom

Er zijn 2 soorten compressoren, ik heb het over de echte wereld en software. Ik wil niet veel tijd te verspillen aan dit onderwerp, omdat ik al een uitgebreide hoeveelheid tijd besteed aan het. Voor echte compressoren zijn er een paar verschillende soorten compressoren: Een echte wereld compressor is er een die audio comprimeert en andere dingen die te veel zou zijn voor een toepassing. Het wordt bijvoorbeeld meestal gebruikt om audiobestanden te comprimeren die niet in het geheugen van een toepassing passen (bijvoorbeeld MP3, WAV-bestanden, FLAC-bestanden, Vorbis, Opus, FLAC, Apple Lossless en nog veel meer). Ook kan een echte wereldcompressor geen real-time compressor zijn, omdat de compressor het bestand kleiner moet maken om het in het RAM te laden. Er zijn andere soorten real-world compressoren, maar ze hebben die beperkingen niet. Hier zijn de meest voorkomende soorten real-world compressoren:

Real-world Compressor

Een real-world compressor is een compressor die audio in real time comprimeert. Dit is anders dan een op tijd gebaseerde compressor (in die zin dat deze de gegevens niet in realtime comprimeert), en meer dan real-time, omdat de gegevens helemaal niet worden gecomprimeerd, maar de gecomprimeerde gegevens op een andere manier opslaat. Het verschil tussen time-based en real-time compressie is niet erg groot, maar het heeft een impact op de prestaties. De meeste real-time compressoren zijn echt geweldig voor audio, en dit is het geval met bijna alle van hen. U moet een real-time compressor overwegen als u veel minuten audio hebt die u wilt comprimeren en geen idee hebt van de tijdsfactor van de opname.

Een real-time compressor heeft twee hoofdfasen: de compressiefase en de herstelfase. Dit is precies wat dit artikel duidelijk onderscheidt van andere producten zoals Elektra Verdeeldoos Buiten. De compressiefase is waar uw compressor probeert om alle informatie uit uw audio te persen en deze zo klein mogelijk te maken. Dit klinkt als de meest saaie fase van het proces, maar het is eigenlijk de belangrijkste fase in de meeste situaties. De herstelfase is wat er daarna gebeurt en je wilt niet in de herstelfase gaan als je er niet klaar voor bent. Bijgevolg is het zeker beter dan Motorolie Check. Als uw audio zeer hoog is, zal het een tijdje duren om te herstellen als u geen goede hersteltijd hebt. Als de compressie- en herstelfase synchroon loopt, is de herstelfase snel. Om meer te weten te komen over de herstelfase in een compressor, moet u een paar compressoren zien. Dit bericht neemt u mee door alle compressoren die ik gebruik, sommige uit de vorige post en sommige van deze. Het artikel zal u ook laten zien hoe u een nauwkeuriger compressieverhouding in veel compressoren krijgen. De belangrijkste stap in alle compressoren is het gebruik van de juiste instellingen. U gebruik maken van verschillende compressor instellingen de hele tijd en hebben nog steeds een goede verhouding. Als u te veel compressie gebruikt, zal de snelheid vertragen, maar de compressieverhouding zal toenemen. De juiste instellingen zijn:

In dit artikel zal ik de belangrijkste instellingen voor uw compressor bespreken. En dit onderscheidt dit product duidelijk van andere producten zoals compressor. Dit zijn de instellingen die u moet gebruiken wanneer u probeert uw muziek te comprimeren.