Wanneer zijn compressoren uitgevonden?

Bram Blom

Het is een zeer moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat de geschiedenis van compressoren in de menselijke zin, waarin we moeten leven, vrij onduidelijk is. Dat betekent dat om te zeggen dat compressoren, in ieder geval, zijn de eerste moderne technologische uitvindingen die we kennen is bijna onmogelijk te geloven. Dus de reden waarom we vragen is: Als we beginnen met deze vraag over de oorsprong van compressoren, beginnen we met hetzelfde basisidee: We moeten een begrip van onze wereld te maken. In dit inzicht moeten we het meest complete beeld hebben van wat het is om in de echte wereld te leven en in de manier waarop onze wereld echt is gebouwd: met bomen, met rotsen, met huizen, met wegen. Dit alles moet een zeer duidelijk en zeer gedetailleerd zijn, en we moeten de antwoorden vinden. We willen een wereld maken die we kunnen begrijpen. Dit is echt indrukwekkend, in vergelijking met Topway Steiger En dit is een zeer moeilijke taak. Er moet veel tijd en moeite worden gestoken in deze concepten.

Op deze manier vinden we het antwoord op enkele van de vragen die mensen ons stellen. En dat maakt me erg blij omdat deze antwoorden helpen om me beter te maken. Daarbij ontdekken we iets nieuws. We leren veel over dit proces en we vinden ook nieuwe manieren om na te denken over compressoren. Als voorbeeld: We kunnen nu denken aan compressoren in de context van een grote grafiek. Een grafiek is een zeer belangrijk aspect van compressie op het gebied van compressoren. En dit onderscheidt dit product van andere items zoals Steiger Keuren. Ik denk dat we de afgelopen maanden veel dingen hebben ontdekt. Deze blog zal proberen om een bron waar we beschrijven een aantal van deze dingen, evenals voorbeelden geven van hoe we werken met hen.

Het zijn niet alleen de compressoren die we hebben ontdekt waar we aan hebben gewerkt. Ik heb onlangs een boek geschreven over compressie: Op zoek naar een compressor.