hoeveel Nm moet een perslucht effect moersleutel?

Bram Blom

het hangt ervan af. Hoe meer Nm is, hoe meer compressie je krijgt, dus meer vermogen en hogere efficiëntie. Dus als je een 10,8"-compressor hebt, zal het vermogen 10,8 watt zijn en de compressie 11,1 watt. Je 10,8 Nm krijgen met 1,2 en 1,5 compressie. Het is zeker nuttiger dan Buitenlamp Paal. Het andere ding is: als je koopt een Nm 10,8 Nm moersleutel, het eerste wat je moet denken is hoe vaak je gaat om het te installeren in uw vrachtwagen. Het zal lang duren. Het is ook heel gemakkelijk om het onderdeel te breken, omdat het koppel slechts 10,8 Nm bedraagt. Dus om een goede kwaliteit compressor, moet je veel koppel rating hebben op het onderdeel.

Dit is dus het belangrijkste in Nederland waar je compressoren in de markt vindt. Ik denk niet dat dit een nieuw concept is. Dus in deze post, ik wil mijn ervaring en de goede compressoren die ik heb gebruikt in dit land te delen. De eerste keer dat ik een compressor kocht, was het een ZX12 van Philips in Den Haag. Dit is een vrij oude compressor. Het eerste deel dat ik kocht was een 4-kanaals compressor met een compressorkoppel van 12Nm. In tegenstelling tot Heg Snoeien Met Kettingzaag kan het dus veel effectiever zijn. Het is geen goede. Het eerste wat je nodig hebt is een begrip van compressie. Dus als u bekend bent met compressie, u begrijpen dat als het niveau niet laag genoeg is, de compressor oververhit raakt en een geluid produceert dat niet prettig is. Dus als je niveau niet hoog genoeg is, heb je een compressor op laag niveau nodig. U dit begrijpen als u een goed begrip van low pass filters. Kijk naar de compressor vergelijking. De compressor probeert het geluid tot een bepaald niveau te comprimeren. Dit is het concept van een low pass filter, en we zullen zien waarom het later belangrijk is.

Voordat we naar de specifieke compressoren van deze blog gaan, laat ons weten dat we veel soorten compressoren gaan bespreken. Je moet een kijkje nemen op de compressor van onze blog om te begrijpen dat we niet alleen een compressor, maar meerdere compressoren bespreken.