Contact

Bram Blom

Aanvraagformulier

Als u contact met mij wilt neem dan gerust om mij e-mail of schrijf me op mijn persoonlijke blog. U ook mijn andere blog over compressie. Deze blog is nu open source op github. Als je bugs vindt of wilt bijdragen aan dit project, stuur dan gerust een PR naar de github repository.

Dit project is sterk beïnvloed door de blog post geschreven door John O'Kane en zijn blog post 'Een blog is niet een bestand, het is een verzameling van informatie' Bram is een gratis open source (onder de GPL) web compressie tool geschreven in JavaScript en gehost op Github, gebaseerd op een aangepast ontwerp door mijzelf. Bram is een eenvoudige browser compressie bibliotheek waarmee u webpagina's te comprimeren met minimale inspanning. Het ondersteunt de meest voorkomende compressoren, waaronder gzip, bzip2 en lzma. Het bevat ook een verscheidenheid aan tools om uw compressie te verbeteren. Het is gratis en open source, maar zoals de auteur zegt in de readme: Deze software is een samenwerkingsproject.

Ik sta altijd open voor een discussie. Ik ben niet de meest actieve admin van deze blog, maar ik ben er altijd om elke vraag te beantwoorden. Ik ben blij om u te helpen met een probleem dat je zou kunnen hebben . Als je een leuke vraag hebt, neem dan pm me of neem contact met mij op in mijn webiste.

Als je van mijn blog, zou je ook geïnteresseerd zijn in mijn e-boek over compressor ontwerp. De volledige beschrijving vindt u hier. U ook het e-boek kopen met mijn affiliate code. Als u mij wilt steunen, u dit doen door het boek te kopen via deze link: Ik zal mijn ervaring met het boek door middel van beoordelingen delen en ook geven u een speciale korting als u twee exemplaren of meer kopen. Ook u de link naar mijn blog en / of boek in uw blog posts. Het e-book is ongeveer 20 MB en je het gebruiken in e-mail en je betaalt geen extra. Als u niet beschikt over een blog en u wilt uw berichten beter te maken, stel ik voor om deze link te gebruiken: Als je vragen hebt, aarzel dan niet om mij te vragen.

Opening Hours